•  
    Ostatnio krążą następujące plotki:
    - Ashley, Logan i Gaby poszli poszukać benzyny
    - Shin i Lexie poszły na polowanie w okolicach Zoo
    - Malcolm wyruszył z Zoo z misją dyplomatyczną do Akademii Lotniczej
    - Ekipa w Akademii Lotniczej buduje pułapki i ogólnie szykuje się na wojnę

Mmaggie

Główny Mistrz Gry

Morowsky

Admin

Plamczak66

Admin

Saycia

Mistrz Gry

Pogoda

Popołudnie, 7 lipca 2023

Colorado Springs

Częściowe zachmurzenie, burze
    Od 11° w nocy do 25° w dzień

WHAT COMES AFTER

Boiska zewnętrzne

Awatar użytkownika

Wyt

3

Sil

1

Zmy

2

Cha

1

Zre

2

Int

0

Szc

0

A teraz mam co innego
Pełnia zdrowia

Przy sobie:

A teraz mam co innego
Pełnia zdrowia
1
Pełnia zdrowia
A teraz mam co innego

Boiska zewnętrzne

Opis lokacji

Boiska zewnętrzne to rozległy kompleks otwartych obiektów sportowych znajdujących się w obrębie skrzydła sportowego US Air Force Academy. Składają się z kilku boisk do sportów zespołowych, bieżni oraz utwardzonych placów treningowych, wykorzystywanych wcześniej do zajęć fizycznych i ćwiczeń na świeżym powietrzu. Przestrzeń jest płaska, otwarta i dobrze widoczna z dużej odległości. Na terenie boisk znajdują się bramki, linie boiskowe, niskie trybuny oraz elementy infrastruktury sportowej. Część wyposażenia jest zniszczona, przewrócona lub zdemontowana, inne elementy pozostały na swoich miejscach. Widać ślady intensywnego użytkowania oraz stopniowego zarastania terenu. Boiska sprawiają wrażenie miejsca opuszczonego wcześniej niż obiekty zamknięte. Brak tu oznak późniejszej organizacji czy adaptacji przestrzeni do innych celów.

ZABEZPIECZENIE

Brak stałych zabezpieczeń. Teren jest otwarty i dostępny bezpośrednio z innych części kampusu.

DODATKOWE INFORMACJE

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skrzydło Sportowe”